Horoscop 2014 Gemeni

gemeni

Horoscop 2014 Gemeni, previziunile pe tot anul

Horoscop 2014 Gemeni - Viata sociala si personala in 2014

Obiectivele tale din acest an te vor face sa privesti doar intr-o singura perspectiva. Mai mult ca sigur vei avea un obiectiv financiar personal care fie va prospera, fie va esua. Va trebui sa faci fata mai multor influente planetare care te vor ajuta sa iti masori progresul, astfel oferindu-ti un sentiment concret ca evoluezi.
Insa, chiar la inceputul lunii Ianuarie, Luna in zodia Berbecului opusa lui Marte in zodia Balantei te va face sa simti tensiune intre incercarea de a mentine o viata personala satisfacatoare si atingerea unui obiectiv profund dorit. Este posibil sa nu primesti foarte mult ajutor din partea prietenilor, ci mai degraba din partea familiei. Pot aparea certuri minore in familie, dar acestea pot fi depasite cu usurinta.
Nu in ultimul rand, este important ca munca ta sa produca rezultate, astfel incat putini se pot impotrivi. Toate aceste aspecte sunt benefice atingerii unui scop, cu singura conditie de a nu te lasa influentat de opinii negative. Prietenii adevarati te vor intelege!

Horoscop 2014 Gemeni - Dragostea in 2014 – Cupluri

Intrarea in noul an va aduce relatiei de cuplu un suflu nou, armonios si plin de energie. Tu si persoana iubita veti fi pe aceeasi pagina mai tot timpul, chiar daca uneori pot aparea si probleme nerezolvate.
La inceputul lunii Martie, aceste probleme ar putea iesi la iveala, dar relatia puternica pe care tu si partenerul/a de cuplu ati consolidat-o pana acest moment va putea infrange orice neintelegere. Este totusi mai bine sa comunicati unul cu celalalt si sa rezolvati orice problema care va afecteaza relatia atat din interior cat si din exterior.
Inceputul verii va necesita mult tact, dar vestea buna este ca ajunsi deja in acest punct veti fi preocupati mai mult de rezolvarea problemelor de cuplu decat sa vedeti cine are dreptate.
Spre toamna comunicarea va avea foarte putin de suferit, dar aceasta poate fi o chestiune a echilibrarii timpului petrecut in cuplu versus timpul petrecut singur/a, pe care o puteti rezolva fara a va simti vinovati. Nu iti fa griji pentru ca pana la sfarsitul anului amandoi veti reveni la sentimente mai bune si veti dori sa petreceti cat mai mult timp impreuna!

Horoscop 2014 Gemeni - Dragostea in 2014 – Persoane fara partener

Drumul spre o relatie este pentru tine sigur dar intortocheat  in 2014. In primul rand vei avea perioade in care te vei simti mai singur/a decat de obicei cum ar fi sfarsitul lunii August, cand Luna se intersecteaza cu Saturn in Scorpion.
In al doilea rand, este posibil sa stagnezi o perioada fara macar sa stii daca esti intr-o relatie sau nu. Cineva se gandeste la tine ca fiind o influenta pozitiva asupra vietii sale, dar tu vei fi nesigur/a daca acea persoana este doar un/o amica/a sau se poate deveni ceva mai mult. Aceasta nesiguranta nu te va impiedica sa te distrezi, desigur, dar se poate sa ramai cu unele semne de intrebare.
Vara aduce promisiunea unei legaturi mai stranse, dar acea perioada de singuratate a lunii August combinata cu unele aspecte suparatoare in luna Septembrie vor incetini comunicarea dintre voi rezultand intr-o perioada mai dificila a acestei relatii. Oricum, iti poti permite sa fii calm/a. Daca iti vei juca cartile bine, cu siguranta nici unul dintre voi (tu si potentialul/a partener/a ) nu veti fi prea departe unul de celalalt!

Horoscop 2014 Gemeni - Cariera si bani in 2014

Daca anul trecut ai facut fata unui birou „dezordonat” sau unui mediu de lucru dezorganizat, anul acesta va trebui sa iti rezervi timp pentru a face ordine in aceste chestiuni...

Zodii Soare si Luna

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2014 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker