Horoscop 2014 Sagetator

Sagetator

Horoscop 2014 Sagetator, previziunile pe tot anul

Horoscop 2014 Sagetator - Viata sociala si personala in 2014

Te vei lovi de multe probleme anul acesta, considerand ca Marte se afla in zodia Balantei si Uranus in zodia Berbecului, echilibrand efectele lasate de prezenta Capricornului. Cu Luna care intra in zodia Berbecului aproape imediat (la inceputul lunii Ianuarie) realizezi ca lucrurile pe care le ai de facut nu sunt atat de dificile ci mai degraba, mistere interesante pe care vrei sa le rezolvi.
Cateva din telurile tale mai personale se vor realiza mai greu, dar calea spre a le rezolva este presarata de solutii ale intrebarilor la care nu sperai sa raspunzi.
Nivelul de energie de care dai dovada s-ar putea sa scada cateodata pe perioada verii, dar ai destul de multe pe cap asa ca prietenii te vor ajuta in acest timp.
Vestea buna este ca iti vei recapata aceasta energie odata cu venirea toamnei. De asemenea, Jupiter se va afla in zodia Leului de la jumatatea lunii Iulie, oferindu-ti si mai multa energie.
Toate acestea se vor acumula intr-un mod placut la inceputul lunii Decembrie, printr-un mare trigorn al focului implicand Soarele, Luna si planeta Mercur, care iti vor oferi cateva momente de liniste pentru a procesa informatiile pe care le-ai acumulat in timpul acestui an. Daca vei cauta raspunsul la o intrebare importanta vei gasi raspunsul, la fel de important, pana la sfarsitul anului.

Horoscop 2014 Sagetator - Dragostea in 2014 – Cupluri


Puterea ta in dragoste de la inceputul anului se va manifesta mai ales prin capacitatea de a-i convinge pe ceilalti folosind cuvinte calme,intelepte, iar acest lucru va fi evident cel mai mult in relatia ta.
Prin influenta lui Venus de la sfarsitul lunii Ianuarie, discutiile tale privind dragostea nu vor ramane neauzite, ci au suficienta putere ca sa ii ajunga iubitei/iubitului la inima. Exista o mare posibilitate sa ajungi sa te complaci in aceasta situatie si, de fapt, acest lucru nu duce decat la o vara plina de momente individuale puternice in locul unor momente pline de pasiune. De exemplu, cand Neptun intra in retrograd la inceputul lui Iunie, s-ar putea sa fii mai mult decat predispus/a sa lasi lucrurile sa mearga de la sine decat sa comunici cu persoana iubita.
E in regula, cu toate acestea, in a doua jumatate a anului va trebui sa stii sa iti asculti partenerul/a. Mercur in retrograd in luna Octombrie iti va intari nevoia de a fi deschis/a la minte si de a-i asculta pe ceilalti, dorind sa afli mai multe informatii. Acestea sunt importante, in special cele venite din partea persoanei iubite si compasiunea va fi cheia catre o intelegere mai profunda. Tine ochii si urechile deschise!


Horoscop 2014 Sagetator - Dragostea in 2014 – Persoane fara partener


Pentru tine pare ca anul incepe cu piciorul stang cand vine vorba de dragoste. De exemplu, Venus in zodia Capricornului formeaza o cuadratura cu  Marte in zodia Balantei provocand ca fiecare posibila sansa a unei relatii sa stagneze.
Venus intra in zodia Varsatorului la inceputul lunii Martie, exact inainte ca Jupiter sa capete o traiectorie directa in viata ta romantica care te poate da peste cap. Prietenii noi, cu diferite interese sunt deodata in gandurile tale. Modul in care comunici cu cealalta persoana vor face ca intalnirile voastre sa tina cat mai mult timp si sa fie placute.
Activitatea intensa a Semnelor de Foc in restul verii, mai ales in August si Septembrie, pot doar sa te ajute in noua relatie, insa fii atent/a! Sa nu te astepti la prea mult, prea din scurt. Focul dintre voi nu poate fi tot timpul constant si daca incerci sa il intensifici s-ar putea sa te arzi. Va trebui sa te multumesti si cu perioadele de relativa inactivitate. Dar asta e in regula, deoarece haurile vietii vor face ca si culmile acesteia sa para mai mari decat sunt deja!


Horoscop 2014 Sagetator - Cariera si bani in 2014


Abilitatea de a percepe si de a asimila noi informatii iti va fi de folos in 2014...

Zodii Soare si Luna

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2014 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker