Horoscop 2014 Scorpion

Scorpion

Horoscop 2014 Scorpion, previziunile pe tot anul

Horoscop 2014 Scorpion - Viata sociala si personala in 2014

Universul a complotat pentru ca tu sa poti sa arati familiei si prietenilor cine esti tu cu adevarat. La jumatatea lunii Februarie, cand Luna in zodia Racului se intersecteaza cu Saturn in zodia Scorpionului, dificultatile din interiorul caminului vor disparea datorita intelepciunii tale.

Nivelul de familiaritate de care dai dovada fata de prieteni, cunostinte si chiar vecini ar putea deveni enervant, dar nu iti face griji! Vei avea si ceva de castigat din asta.

Datorita Soarelui care intalneste Luna in Rac, vei avea posibilitatea sa te retragi atunci cand lumea din exterior va deveni prea mult pentru tine.

Un lucru important de care trebuie sa tii cont este ca fiecare informatie pe care o vei primi anul acesta iti va fi de ajutor. Acestea te vor ajuta sa faci fata persoanelor dificile, lucru foarte important pentru tine, atat in viata personala cat si cea profesionala! Tine ochii deschisi si urechile ciulite!

Horoscop 2014 Scorpion - Dragostea in 2014 – Cupluri


Cine poate ghici cand si unde este mai bine sa abordezi un subiect? S-ar putea sa fi fost dificil pentru tine in trecut, dar la inceputul acestui an este posibil ca tu si persoana iubita sa fiti in stare sa va intelegeti din priviri. Raspunsul la fiecare intrebare, bun sau nu prea, este dat pe jumatate de partenerul/a.

Venus in zodia Capricornului formeaza in mod regulat un sextil confortabil pentru prima parte a anului, cu Saturn prezent in zodia ta, astfel rezolvandu-se multe probleme schimbatoare. Astfel, chiar si intrebarile suparatoare pot avea raspunsuri acceptabile. Tu si persoana iubita capatati abilitatea de a fi ok cu tot ce se intampla in jur si sa nu va puneti prea multe intrebari.

Datorita faptului ca, cu mult noroc, Soarele, Luna si Venus se intalnesc in zodia ta in luna Octombrie, tu si partenerul/a capatati noi perspective asupra vietii personale. Acele mici probleme devin si mai insignificante si acum vei putea gasi puterea sa le rezolvi, mai degraba decat sa le ignori.


Horoscop 2014 Scorpion -
Dragostea in 2014 – Persoane fara partener


Pentru nativul din Scorpion care inca nu si-a gasit jumatatea, anul 2014 va reprezenta o dilema. Nu esti sigur ca cineva cu care te intalnesti ( sau cu care vrei sa te intalnesti) este interesat de tine, dar in acelasi timp nu consideri ca aceasta persoana ar fi interesata de altcineva.

In primele trei luni ale lui 2014, in urma sextilului Lunii cu Venus in Capricorn care se mareste in mod ciudat in prezenta Lunii si a conjunctiei lui Saturn cu zodia ta, vei primi semnale amestecate de la persoana de care esti interesat/a.

Desi, vei avea impresia ca trebuie sa iti exprimi sentimentele mai des, nu poti banui intotdeauna daca acestea vor fi percepute cum trebuie.

Cu intrarea planetei Venus in zodia Pestilor la inceputul lunii Aprilie va trebui sa iesi putin din zona ta de confort, dar acest lucru este mai mult un acord acceptabil decat o intelegere adevarata.

Oricum, aceste legaturi nu trebuie ignorate deoarece prezenta Lunii, a Soarelui si a planetei Venus in Scorpion la sfarsitul lunii Octombri iti vor deschide calea spre noi sanse. S-ar putea ca chimia dintre voi sa fie mai puternica incepand cu aceasta perioada sau poate aparea chiar o persoana noua de care esti interesat/a. Totul depinde de ce vei alege tu!

      
      Horoscop 2014 Scorpion - Cariera si bani in 2014


Avand influenta puternica a Capricornului asupra Soarelui, a Lunii, a planetei Mercur si a lui Pluto, inceputul acestui an va fi incarcat de munca...

Zodii Soare si Luna

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2014 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker